Υποστήριξε τον Πτηνολογικό με την εισφορά σου

Ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου είναι ο πιο δραστήριος κυπριακός οργανισμός σε θέματα που αφορούν την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, με εκστρατείες ενάντια στην παράνομη παγίδευση και το παράνομο κυνήγι πουλιών, και για τον καθορισμό και την προστασία Σημαντικών Περιοχών για τα Πουλιά ως Ζωνών Ειδικής Προστασίας.

Ωστόσο, πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα εξακολουθούν να απειλούν τη βιοποικιλότητα του νησιού και για αυτό είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το έργο μας με τη δική σας υποστήριξη.

Με την εισφορά σας παρέχετε οικονομική στήριξη στον Πτηνολογικό ώστε να επιτευχθεί η υλοπoίηση του έργου και του οράματος του οργανισμού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο (+357) 22 455072 (ώρες γραφείου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο elena.markitani@birdlifecyprus.org.cy.

Κάνε εισφορά

Ετήσια Αναφορά Δραστηριοτήτων

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δράσεις μας μέσα από την τελευταία Ετήσια Αναφορά Δραστηριοτήτων μας και εμπνευστείτε από τα πολλά πράγματα που οι υποστηρικτές και τα μέλη μας μας βοηθούν να επιτύχουμε.
 
Annual Report 2016
Download  Ετήσια Αναφορά 2016

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: