Οι εξορμήσεις πεδίου του Πτηνολογικού

Εκτός από τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο), όλο τον υπόλοιπο χρόνο ο Πτηνολογικός διοργανώνει εξορμήσεις στη φύση σε διάφορα μέρη του νησιού. Τις περισσότερες φορές οι εξορμήσεις αποσκοπούν στο να ανακαλύψουμε τα πουλιά που χρησιμοποιούν την περιοχή που επισκεπτόμαστε. Οι εξορμήσεις γίνονται σε γνωστά για πτηνοπαρατήρηση μέρη, συμπεριλαμβανομένων και των Σημαντικών Περιοχών για τα Πουλιά από την Πάφο μέχρι και το Παραλίμνι.
 
Τα πουλιά της Κύπρου είναι εκεί έξω για όλους μας να τα απολαύσουμε και οι εξορμήσεις του Πτηνολογικού Συνδέσμου Κύπρου είναι ένας ιδανικός τρόπος να το κάνουμε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι ενθουσιασμός, ένα ζευγάρι κιάλια και αν είναι δυνατόν λίγος καφές για το διάλειμμα!

Η συμμετοχή σας στις εξορμήσεις του Πτηνολογικού Συνδέσμου γίνεται με δική σας ευθύνη. Ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα, ασθένειες, απώλειες ή ζημιές σε προσωπικά αντικείμενα. Οι εξορμήσεις απαιτούν ελαφριά με μέτρια άσκηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκάστοτε υπεύθυνο εξορμήσεων για περισσότερες πληροφορίες που σχετίζονται με το βαθμό δυσκολίας, αποστάσεις και συνθήκες των εξορμήσεων.
 

Προσεχείς Εξορμήσεις Πεδίου και Εκδηλώσεις

Περασμένες Εκδηλώσεις

Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων Λάρνακας, ακτή και (πιθανώς) Λίμνη Ορόκλινης
11 Φεβρουαρίου 2017
Παρακαλούμε προκρατήστε με τον υπεύθυνο. Υπεύθυνος: Σταύρος Χριστοδουλίδης, Τηλ: 99425050
'153 πουλιά': Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στην Κάτω Πάφο
10 Μαρτίου 2017
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της έκθεσης ζωγραφικής και φωτογραφίας ‘153 πουλιά’ στη Λευκωσία τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων μεταφέρει την έκθεση στην Πάφο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα να την απολαύσουν και να μάθουν για τα πουλιά και το θαύμα της αποδημίας.

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: