Η Μαντάλα μου για το Κάβο Γκρέκο

‘Η Μαντάλα μου για το Κάβο Γκρέκο’ παρουσιάζει 11 σχέδια μαντάλας, εμπνευσμένα από την πλούσια άγρια ζωή του Γκάβο Γκρέκο και ζωγραφισμένα στο χέρι από τη Melissa Hekkers. Το βιβλίο παρουσιάζει στους αναγνώστες μερικά από τα εκπληκτικά πουλιά, φυτά και θηλαστικά της περιοχής, από τον πανέμορφο Μελισσοφάγο με τα έντονα χρώματά του μέχρι την απειλούμενη Μεσογειακή Φώκια με τις καταπληκτικές καταδυτικές ικανότητές της.

Μέσω του βιβλίου ζωγραφικής, οι αναγνώστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για αυτά τα 11 είδη και τη σχέση τους με το Γκάβο Γκρέκο και την Κύπρο. Η κάθε μαντάλα συνοδεύεται από χαρακτηριστικά και συναρπαστικές πληροφορίες για το είδος που αντιπροσωπεύει. Στόχος του βιβλίου είναι να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στη φυσική ομορφιά του νησιού μας, να διαφωτίσει για την άγρια ζωή μας και να προωθήσει τη σημασία της βιοποικιλότητας του Κάβο Γκρέκο και της προστασία της. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την άγρια φύση που μας περιβάλλει, μέσα από τη χαλαρωτική και ευχάριστη διαδικασία της ζωγραφικής.

Τιμή: €12.60 για μη-μέλη και €10 για μέλη (συν έξοδα αποστολής). Μέλη μας είναι άτομα που πληρώνουν ετήσια συνδρομή προς υποστήριξη του έργου μας. Αν δεν είστε μέλος και ενδιαφέρεστε να γίνετε, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ
 

Για μη-μέλη

Επιλογές αποστολής:
 


 
 

Για μέλη

Επιλογές αποστολής:
 

 
Παρακαλούμε γράψτε τον αριθμό συνδρομής σας πιο κάτω. Αν τον έχετε ξεχάσει παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 

 
 

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: