Ενδιαφέρεσαι για μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη;

01 Αυγούστου 2019

Κοινοποίηση
Έκπτωση σε Μέλη του Πτηνολογικού για τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Frederick

Το Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει σε όλα τα μέλη του Πτηνολογικού Συνδέσμου Κύπρου με τακτοποιημένη συνδρομή για το 2019, υποτροφίες που αφορούν σε έκπτωση 25% στο σύνολο των διδάκτρων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, για τον ακαδημαϊκό κύκλο σπουδών (2019-2020).

Δικαίωμα εισδοχής στο πρόγραμμα έχουν άτομα κάτοχοι πτυχίου συναφούς με όλα τα επίπεδα και ειδικότητες εκπαίδευσης (προσχολική, δημοτική και μέση εκπαίδευση), με περιβαλλοντικές επιστήμες (π.χ. μηχανική περιβάλλοντος, δασολογία, γεωλογία, γεωπονία κ.α.) ή κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.

Το Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει επίσης για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα μία υποτροφία 50% και δύο υποτροφίες 30% στο σύνολο των διδάκτρων. Οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν τις υποτροφίες αυτές (50% και 30%) στη βάση ακαδημαϊκών και εισοδηματικών κριτηρίων. Για κάθε φοιτητή/τρια όμως μπορεί να ισχύσει μια υποτροφία, και αυτή είναι η πιο ψηλή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, υποβολή αιτήσεων για εισδοχή και αίτηση για παραχώρηση υποτροφίας, μπορείτε να πατήσετε εδώ. Η γλώσσα διδασκαλίας του Προγράμματος είναι η Ελληνική. Αιτήσεις εισδοχής γίνονται αποδεκτές μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2019.

Για τις υποτροφίες 25% που απευθύνονται στα μέλη του Πτηνολογικού Συνδέσμου,  απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση βεβαίωσης ότι ο/η υποψήφιος/α είναι μέλος του Πτηνολογικού με τακτοποιημένο το τέλος συνδρομής για το 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για την εξασφάλιση βεβαίωσης μέλους του Πτηνολογικού μπορείτε να απευθύνεστε στην Χρίστια Αλεξάνδρου, Λειτουργό Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, στο τηλ. 22455072 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση christia.alexandrou@birdlifecyprus.org.cy
 

Η φύση σε
χρειάζεται

Δώσε δύναμη στη φωνή μας. Γίνε μέλος μας και υποστήριξε το έργο μας για την προστασία των άγριων πουλιών και της φύσης της Κύπρου.


Υιοθέτησε ένα Γύπα

Υιοθέτησε συμβολικά ένα πουλί και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε το έργο μας για την προστασία των πουλιών της Κύπρου και των βιοτόπων τους.

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: