Νέες αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη του Πτηνολογικού

03 Αυγούστου 2020

Κοινοποίηση

Ως μη-κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, βασιζόμαστε στη στήριξη και τη γενναιδωρία των μελών μας για να βοηθήσουμε τα πουλιά και να προστατεύσουμε τη φύση στην Κύπρο. 

Για να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για την υποστήριξη που παρέχουν σε μας τα μέλη μας, εμπλουτίσαμε το εκπτωτικό μας πρόγραμμα και είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τις νέες προσθήκες.
 
Με την επίδειξη της ετήσιας κάρτας μέλους τους, τα μέλη του Πτηνολογικού Συνδέσμου μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα και υπηρεσίες. Δείτε εδώ τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε και τις εκπτώσεις που προσφέρουν στα μέλη του Πτηνολογικού.

Με κάθε νέο μέλος, η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή και οι προσπάθειές μας για τη διαφύλαξη των πολυτιμότερων περιοχών της Κύπρου πιο αποτελεσματικές. Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να γίνεται μέλος σήμερα και να συνδράμετε στις προσπάθειες μας να προστατεύσουμε την κυπριακή φύση. 

Η φύση σε χρειάζεται

Με κάθε νέο μέλος, η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή και οι προσπάθειές μας για τη διαφύλαξη των πολυτιμότερων περιοχών της Κύπρου πιο αποτελεσματικές. Μπορείς κι εσύ να συνδράμεις στις προσπάθειές μας να προστατεύσουμε την κυπριακή φύση με τη συνδρομή σου. 


Υιοθέτησε ένα Γύπα

Υιοθέτησε συμβολικά ένα πουλί και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε το έργο μας για την προστασία των πουλιών της Κύπρου και των βιοτόπων τους.

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: