Ανοικτός διάλογος για τις υποδομές επισκεπτών του Λιβαδιού Ακρωτηρίου

29 Απριλίου 2016

Κοινοποίηση
Οι εταίροι του έργου Darwin ‘Akrotiri Marsh Restoration: a flagship wetland in the Cyprus SBAs’, διοργανώνουν ανοικτό διάλογο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις του έργου. Η συνάντηση απευθύνεται κυρίως σε πτηνοπαρατηρητές και φωτογράφους άγριας ζωής και θα επικεντρωθεί στα σχέδια για τις υποδομές για τους πτηνοπαρατηρητές που θα εγκατασταθούν στο Λιβάδι και το θέμα πρόσβασης στο Λιβάδι. Στόχος της συζήτησης είναι η διάχυση πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια υποδομών και η ανταλλαγή ιδεών και εισηγήσεων για την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών στο Λιβάδι με γνώμονα πάντοτε τους στόχους του έργου για την διαχείριση και αποκατάσταση του Λιβαδιού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ακρωτηρίου (οδός Τίμιου Σταυρού 24).

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα μόνο, λόγω της παρουσίας των ειδικών από την RSPB (BirdLife στο ΗΒ).

Για την καλύτερη διοργάνωση της συνάντησης παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την προσέλευσή σας στο τηλέφωνο 22 455072 (Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου) ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο melpo.apostolidou@birdlifecyprus.org.cy.

  
 

Η φύση σε
χρειάζεται

Δώσε δύναμη στη φωνή μας. Γίνε μέλος μας και υποστήριξε το έργο μας για την προστασία των άγριων πουλιών και της φύσης της Κύπρου.


Υιοθέτησε ένα Γύπα

Υιοθέτησε συμβολικά ένα πουλί και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε το έργο μας για την προστασία των πουλιών της Κύπρου και των βιοτόπων τους.

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: