Τελευταία Νέα

Παιδική παράσταση «Αναζητώντας τον χαμένο γύπα»
ΠΟΥΛΙΑ: Ο φανταστικός (και μη) κόσμος των πουλιών μέσα από την τέχνη των κόμικς
Κίνδυνος επιπλέον χαλάρωσης του νόμου για την παράνομη παγίδευση

Όλα τα Νέα

24 Δεκεμβρίου 2019
Κατά πολλούς τρόπους, το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη φύση της Κύπρου, αλλά παρόλα αυτά, έχουμε πολλά να είμαστε περήφανοι, αφού για ακόμη μια χρονιά έχουμε εργαστεί ακούραστα για την προστασία των πουλιών και των βιοτόπων τους. Καθώς το έτος τελειώνει, μοιραζόμαστε μαζί σας κάποια από τα πράγματα που καταφέραμε να πετύχουμε μέσα στο 2019.
11 Δεκεμβρίου 2019
Ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος, η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, το Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος - Terra Cypria και ο διεθνής οργανισμός Vulture Conservation Foundation, ενώνουν δυνάμεις για να δώσουν ζωή στον απειλούμενο Γύπα στο πλαίσιο ενός νέου, τετραετούς προγράμματος με τίτλο ‘LIFE with Vultures’ (Ζωή με τους Γύπες), με στόχο την αναχαίτιση της εξαφάνισης του είδους από την Κύπρο.
03 Δεκεμβρίου 2019
Πριν καν προλάβουν να ‘κοπάσουν’ οι αντιδράσεις κάποιων στην προσπάθεια του Πτηνολογικού να σωθεί η Κοιλάδα Έζουσας από τον προτεινόμενο αυτοκινητόδρομο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, η Κομισιόν καλεί την Κύπρο να διορθώσει τη συστημική αποτυχία της να προστατεύσει τις περιοχές Natura 2000.

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: