Ευκαιρίες για εθελοντές

Παρακολούθηση ειδών
Ο Πτηνολογικός πάντοτε ψάχνει εθελοντές για τα μακροχρόνια προγράμματα παρακολούθησής του, όπως η Καταμέτρηση Κοινών Πουλιών (ΚΚΠ) που απαιτεί δύο πρωινά (ή περισσότερα αν θέλετε) κάθε χρόνο μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, περπατώντας μια προεπιλεγμένη διαδρομή ενός χιλιομέτρου κοντά στο σπίτι σας, και ο Άτλαντας Πουλιών που Φωλιάζουν στην Κύπρο, που απαιτεί επίσκεψη σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και καταγραφή παρουσίας/απουσίας των ειδών πουλιών, επίσης κατά την αναπαραγωγική περίοδο.  Έχουμε μια μικρή αλλά αφοσιωμένη ομάδα εθελοντών που συμβάλλουν ενεργά σε αυτή τη δουλειά. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιο από αυτά τα προγράμματα θα χαρούμε να σας έχουμε στην ομάδα μας.
 
Αυτά τα προγράμματα απαιτούν μόνο βασικές δεξιότητες αναγνώρισης πουλιών και μερικές ώρες στο πεδίο κάθε μήνα ή ακόμη κάθε χρόνο! Εκτός από την ΚΚΠ και τον άτλαντα, χρειαζόμαστε ακόμη εθελοντές για τη συστηματική Καταγραφή Υδρόβιων Πουλιών (μια μέρα κάθε μήνα τους σε επιλεγμένους υγροτόπους σε όλο το νησί).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Χριστίνα Ιερωνυμίδου στο christina.ieronymidou@birdlifecyprus.org.cy  ή στο 22455072.
 
The Latest Conservation Jobs from Conservation Careers. Advertise Here.
 

Η φύση σε χρειάζεται

Με κάθε νέο μέλος, η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή και οι προσπάθειές μας για τη διαφύλαξη των πολυτιμότερων περιοχών της Κύπρου πιο αποτελεσματικές. Μπορείς κι εσύ να συνδράμεις στις προσπάθειές μας να προστατεύσουμε την κυπριακή φύση με τη συνδρομή σου. 

Λάβετε τα νέα μας μέσω e-mail
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο


Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072

 
Ακολουθήστε μας: